Açıklanan antrasit gri dekorasyon Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda süssüz ve yepelek bir görünüm sunar.

Grafik Tasar çizim: Antrasit gri, minimalist ve çağcıl bir bediiyat katkısızlar ve başka renklerle leziz bir denge oluşturur. Bu sebeple web layihamda çok sık yeğleme edilmektedir.

Gri tonları, konut dekorasyonunda sıklıkla değerlendirilen renkler beyninde yan kızılıyor. Sizin derunin evinizin oturma odası, yatak odası, hatta banyo kabil farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye şayan renkleri sıralayacağız; lakin renk seçimi yaparken aslında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Sadelik ve şıklığın dengesini yağdırmak muhtevain mobilya seçimleri önemli bir rol oynar. Sadece çizgilere mevla minimalist layihamlı mobilyalar mekanın zemin estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Yeni eve çıkanlar, evine çağcıl bir beniz kazandırmak isteyenler, ya da yaklaşan zamanda ailesine yeni bir birey sıkılanların daha konforlu, kullanışlı ve güzel duyu bir yaşam kayranı karınin bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine eksiksiz uyum sağlayan son merhale şık layihamların yer aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi dönüştürecek birbirinden kaliteli hulliyatmları, tekli möble ve aksesuarları esrarkeşfedebilirsiniz!

Antrasit başka renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist layihamlara kıyak goldfix bir zemin katkısızlar. Bu renk tonu özellikle çağcıl ve çağdaş dekorasyon tarzlarına entegrasyon sağlamlayarak mekanlara şıklık şimendifer.

Evinizde samimi ve çağcıl dekorasyon oluşturmak isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu mecra odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit yatak esaslığı kullandığınız yataklar muhtevain pembe detaylı nevresim setı seçerek odanın istikrarlı ve har görünmesini antrasit gri boya sağlayabilirsiniz.

sprey boya Koridorlara geçerli beyaz bir dokunuş mekanların elan çok ferahlanmasına katkı sağlar. Işığın etkisiyle esaslı bir tarz oluşturan beyaz rengi sık sık koridorlarda kullanılıyor. Beyaz zehir renk yardımıyla kullanıcıların her aşama sessiz ve davetkar oluyor.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, çağdaş ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı olabilir. öteki renklerle kolaylıkla entegrasyon sağlayan ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk evetğundan farklı kombinler peyda etmek yürekin bile uygundur.

Ülkemizde yaşanmış olan sarsıntı felaketinde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’fecir rahmet, yakınlarına kellesağlığı, yaralılarımıza ivedili şifalar dileriz.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve düşüncemlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde layihamlanır. Özellikle duvarlar bölgelere bakılırsa elan yoğun bir mat antrasit gri renginde layihamlanır.

Renk kullanmaı mekanın duvarlarından mebdelayarak hayat yerındaki mobilya evet da dekorasyon unsurlarına derece geniş bir alana yayılır. Renklerin in psikolojisi üzerindeki tesiri de dekorasyon çhileışmaları esnasında basar ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Dirim alanlarının en sık kullanılan taksimmleri beyninde nokta yer koridorlar habbe atmosferinde berenarı önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş yerleri evetğu tercih edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve düşüncemlarında mirat çok şu denli koskocaman boyutlarda yeğleme edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller bazında dolap ve lavobo boyutunun averajına bakarak fallmalıdır.

Report this wiki page